AssettoHosting.com - Server hosting for Assetto Corsa
Assetto Corsa Server Manager - Interface Preview

AKTUALIZACJA: ACSM v2.3.11

-

Użytkownicy posiadający licencję Emperor Servers na swój serwer mogą spodziewać się nadchodzącej aktualizacji do najnowszej wersji v2.3.11.

Zaplanowana aktualizacja odbędzie się w nocy w większości krajów Europy oraz w nocy w regionach takich jak Singapur i Australia, w szczególności o godzinie 10 CET (czasu środkowoeuropejskiego). Dla wygody naszych użytkowników na całym świecie, tutaj znajdują się lokalne przeliczone czasy dla niektórych kluczowych lokalizacji:

  • Niemcy (CET): 22:00
  • Wielka Brytania (GMT): 21:00
  • Stany Zjednoczone (EST): 16:00
  • Argentyna (ART): 18:00
  • Singapur (SGT): 5 rano (następnego dnia)
  • Sydney, Australia (AEDT): 8:00 (następnego dnia)
  • Dubaj (GST): 1:00 (następnego dnia)

W Hiszpanii aktualizacja będzie nieco opóźniona ze względu na lokalne uroczystości, ponieważ obecnie istnieje znaczne zapotrzebowanie na wykorzystanie serwera o każdej porze. Dziękujemy za zrozumienie i nie możemy się doczekać, aby zapewnić Państwu lepsze doświadczenia dzięki najnowszej aktualizacji.